Kantoormeubelen nodig in Bussum? Bij Van Garderen Kantoormeubelen vind je de beste ergonomische producten!

Heb jij een eigen bedrijf in Bussum en ben je op zoek naar ergonomisch kantoormeubilair? Van Garderen Kantoormeubelen in Huizen is dé bestemming voor wie op zoek is naar producten voor kantoorinrichting. Hun focus ligt op het bevorderen van een gezonde werkomgeving door middel van hoogwaardige producten en oplossingen die het welzijn van werknemers ondersteunen. 

Met een uitgebreid assortiment aan verstelbare bureaus, ergonomische stoelen en zelfs deskbikes, zorgt Van Garderen ervoor dat werknemers comfortabel kunnen blijven werken, zelfs tijdens lange dagen achter de computer.

Breng een bezoekje aan de showroom

De recent vernieuwde showroom van Van Garderen biedt een uitstekende ervaring voor klanten die op zoek zijn naar kantoormeubilair. Met een frisse en moderne uitstraling is de showroom voorzien van een diverse selectie bureaustoelen die klanten kunnen uitproberen voordat ze een keuze maken. Daarnaast zijn er ook zit-sta bureaus beschikbaar, waardoor klanten de voordelen van ergonomisch werken kunnen ervaren voordat ze tot aanschaf overgaan.

Ergonomische, maar ook duurzame producten

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Van Garderen Kantoormeubelen. Het bedrijf streeft naar een milieuvriendelijke toekomst en is toegewijd aan het verminderen van hun ecologische voetafdruk. Een voorbeeld hiervan is de introductie van de Regain bureaustoel, gemaakt van gerecyclede PET-flessen, en de NMBRS-collectie, gemaakt met 100% gerecyclede stoffen. Bovendien lanceerde Van Garderen het Green Deal-initiatief, waarbij ze oude bureaustoelen terugnemen en recyclen bij de levering van nieuwe meubels, waardoor klanten kunnen bijdragen aan een circulaire economie.

Wil je de vernieuwde producten en showroom van Van Garderen Kantoormeubelen zelf ervaren? Maak dan gemakkelijk een afspraak via de website VGKantoormeubelen.nl. Het bedrijf verwelkomt je graag op hun locatie aan de Ambachtsweg 26 in Huizen, waar je kunt ontdekken hoe ergonomisch werken de productiviteit en het welzijn op de werkvloer kan verbeteren.

Dit artikel delen